Genel Bilgi ve İçerikler

Connected2.me Hesabı Nasıl Silinir?

11

Connected2.me hesabı nasıl silinir? Connected2.me uygulaması, dünya genelinde yaygın olan bir anonim sohbet uygulamasıdır. Sohbet ettiğiniz kişinin sizin profilinizle ilgili herhangi bir bilgi sahibi olmasına izin vermemektedir. Bu sayede gizli sohbetler rahatlıkla gerçekleştirilebilmektedir. Bu uygulama ülkemizde son derece yaygın bir kullanıma sahiptir. Birçok kişi farklı amaçları için kullansa da boş vakitlerinizde yeni insanlarla tanışmak, sohbet edebilmek için son derece uygun bir uygulamadır.

Connected2.me uygulaması, birçok sosyal medya platformu gibi belli bir süre sonra çeşitli nedenlerden dolayı kullanılamaz duruma gelebilmektedir. Kullanıcılar gelen yoğun mesaj trafiğinden tutunda, saygısızca gönderilen içeriklere, fazla zaman almasına kadar birçok etkenden dolayı bu platformdan uzaklaşmak isteyebilmektedir. Böyle bir durumda ise akıllara connected2.me hesabı nasıl silinir? sorusu gelmektedir.

Connected2.me Hesabı Nasıl Silinir?

Connected2.me Hesabı Nasıl Silinir?

Connected2.me hesabını silme konusunda çok sayıda kişi arayış içerisinde olmaktadır. Peki silme işlemi mümkün müdür? Connected2.me uygulaması üzerinden oluşturulan bir hesabın silinmesi mümkün değildir. Uygulama sadece hesabınızı dondurabilmenize izin vermektedir. Böyle tuhaf bir kurala sahip olduğu için kullanıcılar, genellikle profillerindeki tüm bilgileri ve fotoğrafları silerek hesaplarını dondurmayı tercih etmektedir.

Connected2.me Hesabı Nasıl Dondurulur?

Connected2.me uygulamasını artık kullanmak istemeyen kullanıcıların yapabileceği tek bir işlem hesabı dondurmaktır. Hesabını dondurarak bu uygulamadan ayrılmak isteyen kullanıcıların uygulaması gereken adımlar aşağıda listelenmiştir.

  • Öncelikle mobil cihazınızdan Connected2.me uygulamasını açınız.
  • Daha sonra sağ alt kısımdaki “Profil” simgesine tıklayınız.
  • Ardından sağ üst kısımda açılacak olan “Ayarlar” simgesine tıklayınız.
  • Açılan ayarlar sayfasını aşağıya doğru kaydırınız ve en altta bulunan “Hesabımı Dondur” seçeneğine tıklayınız.
  • Açılan sayfadan hesabınızı dondurma nedeninizle ilgili soruları yanıtlayınız.
  • En son açılan sayfa üzerinden “Gönder ve Hesabı Dondur” butonuna tıklayarak hesabınızı dondurma işlemini tamamlayınız.

Connected2.me Hesabını Tekrar Aktif Etme

Connected2.me uygulaması hesabınızı kalıcı olarak silmenize izin vermemektedir. Bu durum belki de daha sonradan pişman olacak kullanıcıların kaldıkları yerden sohbetlerine devam etmelerine olanak sağlayabilmek için tercih edilmiş olabilir. Uygulamayı kullanmama kararından vazgeçen kullanıcıların yapması gereken eylem çok basittir. Connected2.me uygulaması üzerinden kullanıcı adı ve hesap şifresi bilgilerini girerek giriş yapmaları yeterli olmaktadır. Yeniden hesabını aktif eden kullanıcıların tüm konuşmaları silinmiş olacaktır. Fakat takip ettiği kullanıcılar listesi aynen devam edecektir.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.